Här om dagen hade Cecilia på jobbet med sig en korg full med kantareller som hon hade plockat utanför deras stuga. Då fick även jag plocka lite kantareller, förvisso ur hennes korg. Men jag kunde ändå få med mig så pass mycket att det räckte till en god kantarellpasta. Så här kommer receptet. Smörstek kantarellerna tills de fått en fin färg. Under tiden, börja koka spaghettin. Sätt timern på ca fem minuter. Spaghettin ska inte vara klar utan ha en del tuggmotstånd kvar när du häller av den. När kantarellerna har stekts färdigt häll över rikligt med grädde. (För bästa resultat ta riktig vispgrädde och inget lo-fat tjafs.) Låt det puttra ihop i några minuter. Häll sen spaghettin ner i pannan med kantarellerna. Låt det puttra ihop så att pastan blir klar och allt gojsar ihop sig. Till sist, peppra på med massa svartpeppar och klipp över lite persilja. Sen är det bara att äta. Omnomnom!