Om

Anna María, kreatör och DIY-entusiast. Har ständigt olika projekt på gång och tänker att allt borde gå att göra själv. Har precis lämnat livet i Stockholm för ett lugnare liv i ett hus på landet utanför Uppsala. Om drömmar, projekt och vardagen med småbarn.

Har gjort en del TV, bland annat Go'kväll, Dessertmästarnas jul, Superskaparna med flera. Håller i kreativa workshops för barn och vuxna och skapar innehåll till flertalet olika kunder både genom mina digitala kanaler men också enbart som konsult. Styling, set design, art direction, foto, film, redigering, formgivning och hantverk.

Här på bloggen delar jag med mig av sånt du kan göra själv. Allt ifrån DIY till barnrummet, remakes på IKEA-möbler, stickning och lite till. Vill ta hantverk och pyssel rakt in i finrummet och tycker att alla borde skapa något med händerna för att må lite bättre. Det blandat med livets upp och nergångar, bröd jag bakar och väl utvalda bilder från ett annars stökigt hem. Håller med Pippi i att ”det har jag aldrig provat, så det klarar jag säkert av”.

Välkommen hit!

Följ mig gärna på instagram @dnilva heter jag där.