Något som är ganska enkelt och så himla gott är att göra egna dumplings/ gyoza. Det går i princip att ta lite vad som helst som finns hemma i kylen bara du har gyozadegen. Jag köpte min deg på Asian Market på Olof Palmes gata här i Stockholm. Sån deg borde finnas i de flesta asiatisk livs butikerna. Du behöver: Gyozadeg (I princip funkar vad som helst att ha i men det här använde jag) Vitkål Morötter Ingefära Chili Soja Risvinsvinäger Torkad chili (som krydda) Strimla, riv och hacka fint alla ingredienser. Stek en kort stund i oljad panna. Ta gyozadegen och lägg i fyllning. Fukta degkanten med ett finger och vik ihop. Jag kollade på den här videon hur jag skulle vika dom. Stek på hög värme i en panna med lite olja i. När gyozan har fått lite färg, häll i vatten i pannan och ånga dem. Som dip brukar jag blanda soja, risvinsvinäger och lite chili. Supergott!