Tiden bara flyger i väg, jag hinner inte blogga. Min tid fylls av jobba-, sova-, ätande om och om igen. Vi är i slutet på ett projekt och vi har för mycket kvar att göra i förhållande till tiden som finns. Men det är kul och det blir bra vilket gör det lättare att jobba över. Mitt i jobbhetsen så åkte mitt jobb i väg på en konferens. Vi hyrde ett litet hus i i Gnesta där vi pratade framtid, njöt av solen och lagade fantastiskt god mat. Så här såg konferensen ut. Vi kom till huset vi skulle bo i tidigt på morgonen. Jag och Carro delade rum. Vi hade den här fina utsikten. Sen konfererade och diskuterade vi massa. Det var himla fint att komma iväg och jobba på ett annat ställe än kontoret. På kvällen blev det en favorit i repris från förra året. En slags mästerkockstävling.Vi delades in i fyra lag där varje lag skulle laga en rätt. Vi fick tävla om vilka råvaror vi skulle laga med. Sen fick vi en timme och tjugo minuter på oss att förbereda våra rätter. Solen gick ner och Ola blandade drinkar till alla. Sen åt vi fyra helt fantastiska rätter. Med tanke på att köket saknade typ allt vad gäller redskap och ugnen fungerade bara på 150 grader och vi var 15 personer som skulle laga mat och samsas om två kastruller och en stekpanna så blev resultatet ofattbart bra.